Haku
Laatutakuu

Kaikki alkaa ideasta
Kaikki yrityshallinnon työntekijämme sekä insinöörit, tuotantopäälliköt ja hitsarit ovat korkeasti koulutettuja ja taitavia Jema Autoliften tuotteiden valmistamiseen. Jema Autoliftella on oma suunnitteluosasto, jossa kaikki ideat saavat alkunsa ja taitavat insinöörimme tekevät ideoista todellisuutta.

Ideasta valmiin tuotteen tuottamiseen on pitkä prosessi, jota ohjaavat kaikki säännösten ja asiakkaiden vaatimukset. Jema Autoliften laadunvalovonta käy läpi pienimmätkin työvaiheet turvallisen ja korkealaatuisen tuotteen takaamiseksi.

Jema Autolifte alihankkijat
Jema Autolifte on pitkän aikaa ennen Jema Autolifte Co., Ltd:n perustamista etsinyt parhaita ja korkealaatuisimpa komponenttien välittäjiä kaikille tuotteille.

Jema Autoliften alihankkijaverkoston malli takaa sen että kaikki ongelmat ja virheelliset komponentit pystytään pitämään mahdollisimman vähäisinä.

Komponenttien sertifiointi
Kaikki komponentit ovat esitestattuja ja sertifioituja Eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Laadunvalvonta
Jema Autoliftelle on tärkeää että välittäjämme ja asiakkaamme saavat käsiinsä täydellisen tuottteen, siksi kaikki autonostimet kootaan täysin ja testataan perusteellisesti tehtaalla, ennenkuin ne pakataan ja lähetetään välittäjillemme ympäri maailmaa. Yhteistyössä TÜVin kanssa olemme tehneet toimintamallin takaaksemme että mahdollisimman vähän viallisia komponentteja pääsisi organisaatiomme läpi loppukuluttajalle.

Tämä tarkoittaa että tuotteemme pystyvät kilpailemaan isompien merkkien kanssa, sekä että asiakas saa aina täydellisen ja luotettavan tuotteen. Jema Autoliftella tiedämme että turvallisuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus ovat kolme tärkeintä tekijää, siksi asiakkaamme valitsevatkin Jema Autoliften seuraavallakin kerralla kun he tarvitsevat autonostimia.

Turvallisuuden kehittäminen
Jema Autoliften "Exclusive line”-mallistossa on huoltojärjestelmä, joka pitää huolen että kun nostin tarvitsee huoltoa, se automaattisesti ilmoittaa käyttäjälle että tämän pitää olla yhteydessa Jema Autolifteen tarvittavaa huoltoa varten taatakseen että nostin on taas käyttökunnossa. Tämä on kehitetty käyttäjiä varten, jotta käyttäjät tietävät että nostin toimii aina säädösten mukaan ja turvallisesti.

Jema Autoliftelle tärkeintä ei ole nostimien valmistus ja myynti, vaan myös turvallisen työvälineen toimittaminen työntekijöille ja harrastajille ympäri maailman.

Tanska suunnittelu - German hyväksyntä - myyty maailmanlaajuisesti

Pikavalikko
Autonostimet
Korjaamotarvikkeet
Tarvikkeet


Jema Autolifte
Finland


Jema Autolifte Finland
Rasikatu 3
42100 JÄMSÄ
Finland
Puh. 040-4148002

Email: info@jemaautolifte.fi

Katso verollisena
Toimitusehdot
Tietoa meistä
Toimitus

Jema Autolifte Finland
Rasikatu 3
42100 JÄMSÄ
Finland
Puh. 040-4148002
E-mail: info@jemaautolifte.fi