Haku
Toimitusehdot

Ehdot ja edellytykset

CVR-nr. 18530473
puh. nro. (+45) 48180300
Sähköposti: info@jemaautolifte.dk

Kuluttajansuoja
Jema Autolifte A / S takaa teille aina reilun ja tehokkaan kaupankäynnin.

Takuu
Jema Autolifte A / S myöntää kahden vuoden takuun yksityiselle, ja yhden vuoden takuun yrityksille normaalikäytössä paljastuville valmistus- tai materiaalivirheille. Takuu ei kata suoraan tai epäsuorasti väärästä käytöstä tai puutteellisesta huollosta vioittuneita laitteita.

Maksu:
Tilatut tuotteet voidaan maksaa verkossa käyttämälle jotain seuraavista korteista: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit tai Eurocard. Kortilla maksettaessa luottokortin tarjoaja voi veloittaa palvelumaksun (Visa 2.95 % tilauksen arvosta, Mastercard 2.95 % tilauksen arvosta). Tilaus voidaan maksaa myös tilisiirrolla. Toimitus lähetetään kun maksu on saapunut perille. Luottokorttia veloitetaan vasta kun tuotteet ovat lähteneet varastolta. Luottokortilta ei voida veloittaa enempää mitä ostaja on hyväksynyt tilauksen tehdessään.

Toimitusaika:
Toimitusaika on yleensä 3-5 päivää tilauksesta varastossa oleville tuotteille. Pyhien aikana toimitusajat kasvavat hieman. Joissakin tapauksissa varastoon matkalla olevat tuotteet ovat ennakkotilattu valmiiksi, jolloin asiasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti tilauksen yhteydessä.

Palautukset:
Jema Autoliften sivuilta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan päivästä jolloin tuotteet on kuitattu saapuneiksi. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja hyväksyneet sen palautettavaksi, hyvitämme ostosumman tilillenne muutaman päivän kuluessa. Rahtikuluja ei korvata. Tuotteiden palautus ja rahtikulut ostajan vastuulla.
Erikoistilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Hinnat
Kaikki hinnat ovat alv 0% ellei muuta ole mainittu. Muutoin näkyvillä ovat sekä veroton, että verollinen hinta. Kaikki verkkokauppaostokset tehdään Jema Autolifte A/S Denmarkin kanssa. Jos ostaja on yritys, jolla on alv-numero, alvia ei lisätä laskuun. Jos tilaajana on yksityinen ostaja, alv lisätään laskun summaan (Tanskalainen alv 25%).

Yksityisyys
Evästeemme tallentavat tietoa vain tilastoja varten ( Lähinnä vierailijoiden määrästä) . Kaikkia täyttämiänne tietoja käytetään vain tilauksen käsittelyyn, ja olemme yhteydessä teihin jos jokin menee vikaan. Tietoja ei luovuteta kolmasille osapuolille.

Vastuunvapautus
Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin, hinnanmuutoksiin ja muihin muutoksiin.

Virhe
Arvostamme havaintoja virheistä tai muista oudoista havainnoista sähköpostiin: info@jemaautolifte.dk

Pikavalikko
Autonostimet
Korjaamotarvikkeet
Tarvikkeet


Jema Autolifte
Finland


Jema Autolifte Finland
Rasikatu 3
42100 JÄMSÄ
Finland
Puh. 040-4148002

Email: info@jemaautolifte.fi

Katso verollisena
Toimitusehdot
Tietoa meistä
Toimitus

Jema Autolifte Finland
Rasikatu 3
42100 JÄMSÄ
Finland
Puh. 040-4148002
E-mail: info@jemaautolifte.fi